Johnossi @ P3 Guld

Ni som missade P3 Guld-galan missade när Johnossi premiärspelade sin nya singel What's the Point. Här får ni en ny chans. I Februari kommer Johnossi turnera runt landet som förband till Thåström och i April kommer bandets tredje album.




Andreas Grega - En Sak I Taget

I 10 års tid var Andreas Grega sångare och frontfigur i stockholmsbandet Kungers. I höstas kom Gregas första singel som soloartist, Dom Hade Mycket Att Säga blev snabbt en favorit och Grega fick bland annat följa med självaste Lars Winnerbäck som förband under hans höstturné. Igår så kom debutskivan, En Sak I Taget, ut och det är nog inte det sista vi hör av Andreas Grega.



Joel Alme - Waiting For The Bells

Sommaren 2008 blev vi alla förälskade i Joel Alme och hans fantastiska debut A Master Of Ceremonies. 2008 blev verkligen Joels år, och det finns en stor risk att hans namn nämns även när man summerar 2010. För i dagarna kom den nygifta Joel äntligen ut med uppföljaren Waiting For The Bells. En platta full med kärlek som framförallt handlar om året efter hans debut, och väntan på sitt bröllop.



Ny singel från Per Egland

Vi har tidigare hört Per Egland med sin debutsingel Lust och Hägring och nu är han aktuell med nästa, nämligen Merkurius Brinner. Den 17e Februari kommer fullängdaren Slut Dina Ögon och Dröm om Egland.

 


Shout Out Louds - Fall Hard

Shout Out Louds har gjort det nya deceniets hittils bästa låt, Fall Hard får oss att längta till det kommande albumet Work som släpps den 24e Februari allt mer.


 


RSS 2.0